Niki Geenens schrijft hoofdrubriek Euregio op haar naam

Niki Geenens schrijft hoofdrubriek Euregio op haar naam

In het Azelhof staat er dit weekend een Euregio op het programma. Het hoofdnummer van vandaag was een 1m25 die in twee fases verreden werd. De winst ging naar Niki Geenens. Zij reed Helios vd Spelonckhoeve foutloos naar de finish in 33,56 seconden. 

Jan Van Dyck eindigde op de tweede plaats met Equipo onder het zadel na een foutloze ronde in 40,63 seconden. François Latour en Fernando van't Hageland eindigden op de derde plaats. Zij konden de nul behouden en finishten in 43,57 seconden. 

Laurence van Tilb org (Getricia II) en Jan Van Duck (Mandoro) namen respectievelijk de vierde en vijfde plaats voor hun rekening.

1m15

Ook in het 1m15 was Niki Geenens de beste. Dit keer rekende ze op Gazelle van de Vaelenberg om in 63,14 seconden naar de finish te rijden. Mike Lepiemme en Corlalie de Saulieu Z eindigden op de tweede plaats. Zij sprongen eveneens een foutloze ronde in 67,59 seconden. Eyleen Smets en Gminka L vervolledigden de top drie.

Voor Sebastien De Nys (Victor) en Marion Kreevels (Modena J&F) was er respectievelijk een vierde en vijfde plaats.

95 cm pony's

In de hoofdrubriek voor pony's reed Fleur Volckaerts naar de eerste en tweede plaats. Voor de eerste plaats rekende ze op Gertje. Voor de tweede plaats haalde ze Davino van stal. Marie Van Miert en Magic Macho vervolledigden de top drie.

Klik hier voor de resultaten