Niels Fockaert naar de winst in Azelhof

Niels Fockaert naar de winst in Azelhof

In het Azelhof staat er dit weekend een GOLD wedstrijd op het programma. In het 1m30 ging de winst zonet naar Niels Fockaert en Mambo Van De Kouterhoeve (v. Diamant de Semilly). Zij sprongen een foutloze ronde in 32,00 seconden. 

Nick Verlies en Jarosla van de Engelbeek namen de tweede plaats voor hun rekening. Ze hielden de nul op de teller en finishten in 33,03 seconden. David Malfait en Louis Z (v. Levisto Z) eindigden op de derde plaats. Zij sprongen een foutloze ronde in 33,63 seconden. 

Philippe Vanderhasselt (Fenne) en Vincent Lambrecht (Coranne Ste Hermelle) namen respectievelijk de vierde en de vijfde plaats voor hun rekening. 

1m20

Johan Goen en Cevina H (v Feridoon) wonnen het 1m20. Zij sprongen een foutloze ronde in 28,32 seconden. Yves Vilain en Belle Fee D Or (v. Riesling du Monselet) eindigden op de tweede plaats na een foutloze ronde in 29,37 seconden. Charline Vanderlinden eindigde op de derde plaats. Zij hield alle balken in de lepels met Hola De Baudignies (v. Emerald van't Ruytershof) onder het zadel en finishte in 31,21 seconden. 

Jan Vlemmix (H Rubertha) en Julie Ceusters (Prada 111) vervolledigden de top vijf op de vierde en vijfde plaats.

Klik hier voor alle resultaten