Nico Baerts regeert in Opglabbeek

Nico Baerts regeert in Opglabbeek

Deze week wordt er nationaal gesprongen op het Sentower Park in Opglabbeek. In de 1.35m hoofdrubriek sprong Nico Baerts met de 9-jarige Mielano van Meyershof Z (My Lord Carthago ) naar de eindzege. Het werd eenek-aan-nek race tussen Baerts en Nicolas Toro met Cactus De Cosniere (Padock Du Plesis).

Toro werd in de 1.35m proef opgevolgd door James Peeters met onder het zadel Paul Baert's J'Adore. Het duo bleef net geen seconde voor op Ida Svensson met Enterprise onder het zadel. De eerste winst van de dag kwam op naam van Martina Riesel met de Blend-merrie, Ice Cream.

In de 1.25m rubriek hield Riesel Emile Tacken ruim achter zich. Met bijna drie seconden verschil vervolledigde de Nederlander het podium met respectievelijk Hancock (Marrome) en Iowa (Action Breaker). Het paar werd opgevolgd door Filip Lacus met Chouby Doo Z (Cicero Z).

Ook de 1.15m rubriek viel ten prooi van Nico Baerts. Met Cerenu Z (Cedric) bleef Baerts Ronny Maes met Brogio (Feridoon) voor. Birthe Goossens vervolledigde het podium met Hope van de Bakkershoeve (Thunder).


Alle resultaten