Nick Verlies en Narina 1 W schitteren in Youngster Finale Lier!

Nick Verlies en Narina 1 W schitteren in Youngster Finale Lier!

Samen met Narina 1 W (Thunder vd Zuuthoeve) tekent Nick Verlies ook in de Youngster finale voor een podiumplaats. In Lier sprong Verlies eerder al naar een derde en tweede plaats met de merrie.

In de finale voor vijf-en zesjarigen diende het duo enkel Adrianna Ostrowska met BWP-hengst, Stormer van het Bevrijdthof (Inaico, fokker: Frans Kenis) voor zich te dulden.

Op net geen seconde verschil volgde Verlies met zijn zesjarige merrie voor Graham Grant met sBs-merrie, Miss Jet Set DB (Hunter's Scendro, fokker: Nicole Bouilliart). Net buiten de top drie strandde Tom Schellekens met Nala van de Zietfort (El Barone 111 Z) op een vierde plaats. Stephanie Böhe en Frh Crossed My Way K (Contendro I) vervolledigden de top vijf. 

De top acht kleurde verder Belgisch. Joep Wenselaers en BWP-hengst, Sunshine Van 't Plutoniahof (Nixon van 't Meulenhof) volgden op een zesde plaats voor Helena Beyers (BEllefleur Z, v. BAmako de Muze) en Jeroen De Winter (Tahitia van het Netehof, v. Pegase van 't Ruytershof).

Uitslag