Nadege Taveirne naar de winst in Flandria Ranch

Nadege Taveirne naar de winst in Flandria Ranch

In de New Flandria Ranch werd afgelopen weekend een regionale wedstrijd gesprongen. Nadege Taveirne schreef de hoofdrubriek op haar naam. Zij reed Honneur DS foutloos door het 1m20 hoge parcours en finishte in 41,81 seconden. 

Taveirne was de enige die de nul op de teller kon houden. Voor Lize Lammesn en K-Evita Van Stal Verjoy was er een tweede plaats. Rebecca David en Flügel vh Hazewindeke volgden op de derde plaats. 

De top vijf werd vervolledigd door Julie Depuydt (Happyness Van De Kalsybrug) en Leonie Buset (Joly De Mauretus). 

1m10

In het 1m10 ging de winst naar Lauren Beccaert. Zij hield de nul op de teller met Luna Van Schore en klokte af in 31,56 seconden. Fanny Massourides en Carrera Cece eindigden op de tweede plaats. Zij sprongen een foutloze ronde in 32,22 seconden. Bert Margeux en Mila namen de derde plaats op het podium voor hun rekening. 

Minne Soete (Notre Dame vd Warrande) en Sinia Dobbelaere (V.I.P.) vervolledigden de top vijf.

1m15

Janne Ostyn won op haar beurt het 1m15. Zij reed Pleasure foutloos rond en finishte in 40,30 seconden. Hiermee bleef ze Pieter Vandendriessche voor die met Kelton op de tweede plaats eindigde. Zij hielden eveneens de nul op de teller en finishten in 41,96 seconden. David Vantomme en Fiesta Di Loma SB maakten de top drie compleet. Zij sprongen een foutloze ronde in 42,51 seconden. 

Michael Corvette (C'est Moi Z) en Bjorn Vandenbossche (M-Calvano DW) vervolledigden de top vijf. 

Klik hier voor alle resultaten