Mike van Belle laat Belgisch volkslied klinken in Valencia

Mike van Belle laat Belgisch volkslied klinken in Valencia

Deze middag heeft Mike van Belle zijn succesreeks verder gezet onder de Spaanse zon. Mike van Belle snelde naar de eindzege in de 1.30m rubriek met zijn eigen Frauke van 't Hagenhof Z (Figo de Muze). De 1.45m Longines Ranking rubriek kwam op naam van Robinson Maupiler.

Samen met de merrie uit de fokkerij van Patrick Laheyne klokte van Belle foutloos af in 55,04 seconden. Het duo bleef zo Fiorenzo Ammendola voor. De Italiaan vervolledigde het podium eigenhandig met respectievelijk Baltico d'Acceglio (Lord Z) en H Blue Boy Van Essene (Blue Boy).

Net buiten het podium sprong Bart Anthonissen  de prijsuitreiking in. Anhonissen loodste zijn Mr. Blue C (Mr. Blue) foutloos naar de zevende plaats.

Robinson Maupiler en Anthonissen

De 1.45m Ranking rubriek kwam op naam van de Franse springruiter, Robinson Maupiler. Samen met de SF-ruin, Vedete du Barquet (Quick Star) won de Fransman met ruim één seconde voorsprong op Mark Mcauley met Thunder G Z (Tyson). Lou  Favede won met Coquerie Com Z (Consul Dl vie).

Net buiten het podium sprong Bart Anthonissen met met de BWP-hengst, Mister Grey Castanoo  in de prijzen. De Belg loodste zijn Zirocco Blue -zoonaar de 12e plaats.


Uitslag