Mike van Belle en Bunoit Moeskops zetten Belgisch succesverhaal verder in Valencia

Mike van Belle en Bunoit Moeskops zetten Belgisch succesverhaal verder in Valencia

Deze ochtend hebben de Belgische deelnemers zich laten opvallen in Valencia. Mike van Belle liet het Belgisch volkslied klinken terwijl Bunoit Moeskops op het podium sprong met Ofaline vh Haneweehof.

Bij de vijfjarigen hield Mike van Belle de concurrentie achter zich met Cobelensky Z (Cornet Obolensky). Het paar klokte foutloos af in 69,99 seconden en bleef zo bijna één seconde voor op Davide Kainich met First du Murger (Kannan). Christian Kukuk volgde op de derde plaats met onder het zadel Charly 1701 (Chaman).

Net buiten  het podium sprongen ook Cyril Cools met Coryfee T&L Z (Corydon van T&L), Nadège Janssen met Fabuleuse de l'Autrot (Quilvaro de Lyr) en Julie de Pelsmaekeer met Pocket Rocket H (Kannan) in de top tien.

Bij de zesjarigen moest Bunoit Moeskops, Elliott Dowler voor zich dulden. Dowler won met Jelly-Bean (Vittorio). Moeskops volgde met twee seconden verschil op de tweede plaats. Samen met Ofaline vh Haneweehof (Cardento) bleef de Belg voor op Davide Kainich (Eclaireur de Briere, v. Tsunami de Hus).


Alle resultaten