Mike Lepiemme wint hoofdnummer Euregio Sentower Park

Mike Lepiemme wint hoofdnummer Euregio Sentower Park

In Sentower Park staat dit weekend een Euregio op het programma. Het hoofdnummer van de dag was een 1m30 rubriek voor paarden. De overwinning ging hier naar Mike Lepiemme. Hij reed Falco van het Roosakker foutloos rond in 24,86 seconden. 

Jan Van Alken nam zowel de tweede (Daido van't Ruytershof Z) als de derde (Balou van het Kapelhof Z) voor zijn rekening. Hij sprong foutloze rondes in respectievelijk 25,76 en 26,54 seconden. 

Frederique Borgoens (Twisty Girl Z) en Danny Willems (Luroso) vervolledigden de top vijf.

1m20

In het 1m20 reed Piet van Aarlen naar de winst. Hij kon in het zadel van Anyway een foutloze ronde springen in 23,84 seconden. Nicolas Florizoone en Filou namen de tweede plaats mee naar huis. Zij konden de nul behouden en finishten in 25,51 seconden. Emeline Jacques en Divine Idylle GTW de Tinmont vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 25,67 seconden. 

Martine Dimmendaal (Korhaya II Z) en Anne Van Vulpen (Kizzy van het Molenhof) eindigden op plaatsen vier en vijf.

1m10

In het 1m10 reed Ea Joinneau naar de overwinning. In het zadel van  Boss de Villa d'Este reed hij een foutloze ronde in 25,45 seconden. Piet Van Aarlen en Diamond Lady eindigden op de tweede plaats. Voor hen was er een foutloze ronde in 26,41 seconden. Chiara Rijs en Palermo de Beauty vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 26,90 seconden.

Margot Devisscher (Swing Jo) en Antoine Gustin (Dugini du Houmier) vervolledigden de top vijf.

In het 1m00 bestond de top drie uit Julie Devloo (Kaylinn K), Melanie Burtscheidt (Hollywood van't Bisthof), Sarag Lelievere (Tasty Lady DT Z). In het 90 cm waren de podiumkanidaten Valerie Clauw (Arusa), Louise Decorte (Padouk de la Free) en Dorien Christiaens (Evita).

Klik hier voor alle resultaten