Michael Daniel zorgt voor Belgisch kleur in Deurne

Michael Daniel zorgt voor Belgisch kleur in Deurne

Bij het Green Valley Estate werd er opnieuw binnen gesprongen. In de 1.35m hoofdrubriek drukte Michael Daniel z'n stempel maar ook Moo Tamisaft drukte zijn stempel. 

De hoofdrubriek stuurde de ruiters en hun paarden over 1.35m hoogte. Michael Daniel sprong er nipt naast het podium en werd vierde na een foutloze ronde op Decibel di Talma. Het podium kleurde volledig Nederlands met winst voor Ivo Biessen in het zadel van Ma Muze. Met de zesjarige merrie hield hij Maikel van der Vleuten dubbel achter zich. Op de zevenjarige Kentucky TMS (Kannan) werd van der Vleuten tweede terwijl hij de BWP hengst O'Bailey vh Brouwershof (Darco) naar het brons stuurde.

Over 1.25m zorgde Tamisaft voor de driekleur bovenaan de uitslag. Op Don Perignon, een sBs hengst van Belitys de la Demi Lune werd de Belgische ruiter tweede. De Poolse Paulina Zielińska was een vierde van een seconde sneller op Bellini Z. Dimitri Taemyans viel met z'n achtste plaats op Bad Boy H Z (Balou du Rouet) ook nog in de prijzen. 

Tamisaft veroverde ook in de 1.15m rubriek het podium en werd derde op Silhouette (Diamant de Semilly). Hier was het de Duitse Marc Bettinger die zegevierde op Romeo.

Resultaten