MET Oliva: Constant van Paesschen laat alle concurrentie achter zich in 7-jarigen rubriek

MET Oliva: Constant van Paesschen laat alle concurrentie achter zich in 7-jarigen rubriek

In Oliva werd zonet het hoofdnummer van de dag verreden: een rubriek voorbehouden aan de 7-jarige paarden. Koen Vereecke kon vandaag al naar de overwinning springen en dus kon Constant van Paesschen niet achter blijven. Hij kon de nul behouden in deze rubriek die in twee fases verreden werd en klokte af in 32,00 seconden. Hij rekende hiervoor op de Selle Français merrie Diaz du Thot (v. Ready Boy des Forets 'Hn').

Louise Saywell eindigde op de tweede plaats. Zij sprong een foutloze ronde in het zadel van Kingsborough Kasper (v. Kannan) en finishte in 33,32 seconden. Adam Morgan en Los Calandos (v. Los Angeles) vervolledigen het podium na een foutloze ronde in 34,00 seconden.

Sammie Jo Coffin (Bless Vdh Z) en Regis Villain (Nina Simone Dks) volgden op plaatsen vier en vijf. Ook voor Julie Pascale Ruant was er een top zes klassering. Zij reed Tsunami of Picobello Z (v. Thunder vd Zuuthoeve) foutloos naar de finish in 36,78 seconden. 

Ook Rik Hemeryck kon zich klasseren. Hij eindigde met Navarro van het Eelshof (v. Kappellop van het Dauwhof) op de dertiende plaats.

Klik hier voor de resultaten