Merithe Luyten naar Gold League winst in Hasselt

Merithe Luyten naar Gold League winst in Hasselt

In Hasselt staat er dit weekend een Gold League op het programma. Het 1m30 is net ten einde en de winst ging naar Merithe Luyten. Zij reed Generique Royale (v. C'est La Vie) foutloos doorheen deze speedrubriek en klokte af in 69,14 seconden. 

Lennerd Jochems eindigde met Noortje-S op de tweede plaats. Ook zij konden de nul behouden en finishten in 70,15 seconden. Henk Clabots en Jost a Lonely Boy Stuyvenberghof (v. Cicero) eindigden op de derde plaats. Zij sprongen een foutloze ronde en klokte af in 71,22 seconden. 

Sacha Beghuin (Aikido Z) en Loic Massart (Idea) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats. 

1m20

In het 1m20 ging de overwinning naar Patrick Jonkmans. Hij sprong een foutloze ronde met Nip van het Langwater (v. Thunder vd Zuuthoeve) onder het zadel en klokte af in 30,15 seconden. Nette Clerckx en Cataluna Vdh Z (v. Crown Z) eindigden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en finishten in 30,18 seconden. Johan Goen en Gevina 'H' (v. Major de la Cour) vervolledigden de top drie.

Eline Vandenbogaard (Acapulco) en Aurelia Guisson (Berlini From Second Life Z) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats.

Klik hier voor alle resultaten