Melanie Deloof en Lupitrella zegevieren in Krismar Grote Prijs van Stal De Ark

Melanie Deloof en Lupitrella zegevieren in Krismar Grote Prijs van Stal De Ark

Op de WVUR wedstrijd in Stal De Ark werd afgelopen weekend de Krismar Grote Prijs gereden. Melanie Deloof was als laatste starter er de beste tussen een sterk deelnemersveld en snelde met de merrie Lupitrella naar de overwinning. 

Melanie Deloof en Lupitrella (v. Lupicor Li) reden in de winnende tijd van 34,19 seconden over de meet en verzekerden het goud. Stive Hoflack en Kieffer van de Oosterwalle (v. Cooper Van De Heffinck) volgden op de tweede plaats met een tijd van 35,10 seconden. Bjorn Vandenbossche vervolledigde het podium met Juristo Van Het Hagenhof (v. Elvis Ter Putte) in 36,44 seconden. 

Tom Camerlijnck en Arrive Z (v. Andiamo Z) eindigden vierde. Matthias Vancouillie en Ideefix van de Vancoohoeve (v. Glock's London) werden vijfde. 

Jules Tanghe bovenaan in 1.20m Pro Tour 

In de 1.20m hoge Pro Tour op zondag mocht Jules Tanghe met W-Happy vd Lindehoeve Z (v. Weldon D 05) de ereronde leiden. Aline Sercu en La Belle Van Sombeke (v. Houston) volgden op de tweede plek. Kimberly Goethals verzekerde met Excellent (v. Eurocommerce Napels) de derde plaats. 

Melanie Deloof en Tom Camerlijnck laureaten van Krismar Talent Tour voor jonge paarden 

Melanie Deloof verzekerde naast haar GP-winst ook goud en zilver in de Krismar Talent Tour voor de zesjarige paarden. In het zadel van C-Action van Berg Op Zoom Z (v. Cicero Z) spurtte ze naar de overwinning. Met Qindao van 't Neohof (v. Hunters Carambole) volgde ze zichzelf op met een tweede plaats. Sander Logghe en Dtoy vd Braembeier Z (v. Dinky Toy vd Kranenburg) vulde de top drie aan. 

In de rubriek voor de zevenjarige paarden mocht Tom Camerlijnck met Ninja Z (v. Numero Uno) de hoofdprijs in ontvangst nemen. Brian Vanhooren en Joline De Fremis (v. Boyfriend du Seigneur) volgde op twee en verwees hiermee Louise Vanthhuyne en Petite Fille (v. Kafka Vd Heffinck) naar de derde plek. 

Klik hier voor de resultaten.