Maxime HArmegnies en Julien Macedoine scoren in Oliva

Maxime HArmegnies en Julien Macedoine scoren in Oliva

Onder de Spaanse zon werden vandaag in Oliva de finales voor jonge springpaarden verreden. Bij de zesjarigen liet Maxime Harmegnies zich opvallen. De eindwinst kwam op naam van Faustine Laferrerie met Daisy d'Authuit. Bij de vijfjarigen tintte Harry Allen het podium deels Belgisch met Olina van de Noordheuvel (Starpower).

Bij de vijfjarigen schreef Olivia Skinner de eindwinst op haar naam met de KWPN-merrie, Jobijn (Everdale). Het duo bleef nipt voor op Harry Allen met onder het zadel Olina van de Noordheuvel (Starpower). Bethanie Knight vervolledigde het podium in het zadel van Julius.

Net buiten het podium sprong Julien Macedoine met Jalanne (Dynamo) foutloos naar de zevende plek. Ook Fabienne Daigneux sprong in de prijzen. Daigneux loodste haar Bb d'Fee Sauveniere Z (Balou du Rouet) foutloos naar de elfde plek.

Bij de zesjarigen won Faustine Laferrerie met Daisy d'Authuit (Cardero*Champs Elysees). Andre Schröder volgde op de tweede plek in het zadel van de Tailormade Diarado's Boy, Cupcake 14. Axel van Colen vervolledigde het podium met Dotcom d'Authuit (Diamant de Semilly).  

Net buiten het podium liet Maxime Harmegnies zich opvallen met Armina's Girl (Armitage).

Uitslag 5-jarigen

Uitslag 6-jarigen