Matthew Sampson blijft Belgen voor in de 'Prijs Waregem Horse Week'

Matthew Sampson blijft Belgen voor in de 'Prijs Waregem Horse Week'

In Waregem wordt er nog steeds druk op twee pistes gesprongen. Op de B-piste werd zonet de laatste rubriek van de dag afgewerkt. Terwijl de vijfsterruiters nog een drukke avond voor de boeg hebben, sloten de CSI2* ruiters hun dag af met een 1m40 rubriek. De Belgen presteerden erg sterk maar uiteindelijk was het toch een Britse ruiter die met de overwinning aan de haal ging. 

Matthew Sampson was de snelste in deze rubriek die in twee fases verreden werd. Hij reed de KWPN hengst Firefly W (v. Nabab de Reve) naar de finish in 23,25 seconden en liet hierbij alle balken in de lepels. Koen Vereecke eindigde met Q Castellane (v. Casall) op de tweede plaats. Ook hij kon de nul op het scorebord houden en finishte in 24,03 seconden. Lieven Devos eindigde op de derde plaats. Hij zadelde de 12-jarige Eldorrado Mvnz om in 24,55 seconden naar de finish te rijden. 

Joris Vergauwen en Tresor D'Arsouilles (v. Taran de La Pomme) eindigden op de vierde plaats. Fanny Skalli en Beezie (v. Quasimodo Z) volgenden op vijf.

Klik hier voor de resultaten