Mathieu Guery op één, Constant van Paesschen op twee in 1.45m GP kwalificatie Oliva!

Mathieu Guery op één, Constant van Paesschen op twee in 1.45m GP kwalificatie Oliva!

De Belgische deelnemers regeren in het zonnige Oliva. In de 1.45m Grand Prix-kwalificatie sprong Mathieu Guery met Callac de Cyrmanol (Quintago I) naar de eindzege! Eerder sprong Guery ook al in de prijzen.

Guery en zijn 12-jarige SF-ruin wonnen met ruim één seconde voorsprong de 1.45m Grand Prix-kwalificatie. Het paar verwees daarbij, landgenoot, Constant van Paesschen met Just Too Late d'Hof-Ten-Bos (Bentley van de Kapel) naar de tweede plek. Van Paesschen en zijn eigen gefokte sBs-ruin werden opgevolgd door Bertram Allen en Castigo de Amor (Cascadello).

Net buiten het podium strandde Yannick Jorand met Cipetto 2 (Contagio) op een vierde plaats. Clement Boulanger vervolledigde de top vijf in het zadel van Calipso de Kermorvan (Rock'N Roll Semilly).

Eveneens foutloos sprong Niels Bruynseels met Nauwsika van de Pereboom (Thunder vd Zuuthoeve) naar de zevende plek.

Ook in de 1.35m Silver Grand Prix-kwalificatie sprong Mathieu Guery in de prijzen. Guery en Time-Breaker S Z (Toulon) plaatsten zich foutloos op de vierde plek. Proefwinst was er voor Julio Arias Cueva en Hit Rock de Bornival Z (Hardrock Z).

Vader Jérome Guery won de rubriek voor zevenjarigen. Jérôme Guery en Hope du Park (Quick Star, fokker: Corinne Accary) bleven net geen drie seconden voor op Nicolo'Viviani en Heavens Gate (Monti Obolensky). Op de derde plaats volgde Constant van Paesschen met Chastain MS (Casall ASK). 

alle uitslagen


F. ©: 1clicphoto - Hervé Bonnaud