Mathias en Maxime Hazebroek scoren in Lier. Drie op drie voor Guy Beyers en Mithras de Regor

Mathias en Maxime Hazebroek scoren in Lier. Drie op drie voor Guy Beyers en Mithras de Regor

Op het Azelhof heeft Guido Franchi op de slotdag de 1.30m rubriek gewonnen. Samen met Dardino (Quinten van "t Merelsnest) won de Italiaan de CSI1* rubriek. Het volledig podium strandde op minder dan een seconde van elkaar. In de finale voor zevenjarigen won Guy Beyers voor de derde maal met de BWP gekeurde hengst, Mithras de Regor.


QUICK RESULTS
1. Guido Franchi - Dardino
2. Romain Potin - Baladine De Flusel
3. Rossen Raitchev - Cloud 42


In de finale voor zevenjarigen werden de hindernissen op 1.35m hoogte gebouwd. Voor de derde maal deze week hield Guy Beyers met Mithras de Regor (Elvis Ter Putte) de concurrentie achter zich. Het paar bleef een Belgische top vijf voor. 

Simon Morssinkhof volgde op de tweede plek met onder het zadel zijn Harola Hk (Carrera VDl). Christophe Vanderhasselt vervolledigde het podium met Angelika Hero Z.

Net buiten het podium sprong Steven Vermeir met Magnum Van het Steentje (PLot Blue) naar de vierde plaats. Jeroe Appelen vervolledigde de top vijf met Spacecake (Stakkol).

Familie Hazebroek scoort op eigen terrein

De Italiaanse springruiter, Guido Franchi snelde naar de winst met de 11-jarige KWPN'er, Dardino (Quinten va 't Merelsnest). Het paar bleef zo net geen twee seconden voor op Romain Potin met Baladine de Flusel (Mylord Carthago*Hn). Rossen  Raitchev vervolledigde het podium met de 8-jarige Clarimo-nazaat, Cloud 42.

Net buiten het podium volgde Mathias Hazebroek met zijn 7-jarige Mystic C Van T Heyveld (Thunder vd Zuuthoeve). Zus, Maxime Hazebroek volgde in de prijzen op de tiende plaats met Diago B vh Aegroschot (Diarado).