Martijn Tormans is Jan Vermeiren te snel af in de I Love Jumping Grand Prix

In Rijhal Kraaienhorst vond afgelopen weekend de 10e editie van I Love Jumping plaats. Kurt Van Velthoven en Wim Sanders ontvangen elk jaar een groot aantal enthousiaste dressuur- en springruiters en sportliefhebbers die van de wedstrijd een heus feest maken.

De Grote Prijs van I Love Jumping stond gebouwd over een hoogte van 1.25m. Wie met de winst naar huis zou gaan werd uitgevochten in de aparte barrage.

Uiteindelijk was het Martijn Tormans die de ereronde mocht leiden. Zijn Origi van't Roosakker sprong foutloos en stopte de tijd op 30,29 seconden. Jan Vermeiren en Newton deden ook wat van hen verwacht werd maar hadden daar 30,62 seconden voor nodig en eindigden daarmee op plaats twee. Het laatste plekje op het podium was voor Pieter Van den Bergh met Godlike Van de Kapel. Zijn kruisten de finishlijn op 31,13 seconden.

Plaatsen vier en vijf waren respectievelijk voor Isabel De Rijcker met Impuls vd Heffinck en Yoren Maes met O Vive M.

De Masters Memorial Andre Vorsselmans werd op naam geschreven door Pieter Kenis. Op het podium werd hij vergezeld door Wim Vinckx en Jorich Spits.

Jeroen Geerts eindigde vierde, Marilyn Vorsselmans vijfde.