Marthe Heudens zegeviert in Zandhoven

Marthe Heudens zegeviert in Zandhoven
Op de eerste dag van het jumpingweekend in Zandhoven ging de winst in de afsluitende rubriek naar Marthe Heudens. Ze was de snelste in een Barema A rechtstreeks op chrono. 

In een parcours met 1.40m hoge hindernissen snelde Heusden met Mr Uno-K Van 't Kattenheye (v. Numero Uno (ex Norton)) naar een foutloze ronde in 71.62. Op ongeveer 3,5 seconde later kwam Leslie Goethals over de finish met Car Love Epona B (v. Cardento). Benjamin Pieters was een dichte achtervolger maar besloot zijn ronde met Okinawa van de Meerhoeve (v. Dieu Merci van T en L) met een derde plaats.

 Verder kwam op vier Marilyn Vorsselmans met Jacobus (v. Numero Uno) voor Yoren Maes en M Orange M (v. Emerald van t Ruytershof) op vijf. 

In de 1.30m rubriek was de overwinning voor Tibo Hendrickx. Hij kwam met Armani Des Maraichers (v. Kashmir van Schuttershof) het snelst voorbij de chrono in de tweede fase. Rik Geirnaert volgde hen op in het zadel van Nabor van t Zwarte Gat (v. Elvis ter Putte). Nils Vanhees kon rekenen op Irona Van Beek (v. Stakkato) voor een derde plaats. 

Jan Caers schreef dan weer de 1.20m op zijn naam. Met Coming Home Z (v. Calvaro Z) bleef hij voor op Yasmine Vinck en Courville (v. Tangelo van de Zuuthoeve). Eliah Pieters en Opinel (v. Nabab de Reve) namen plaats drie voor hun rekening. 

Bekijk de resultaten hier