MArine Schauflaire en José Thiry kleuren 1.40m podium in Canteleu!

MArine Schauflaire en José Thiry kleuren 1.40m podium in Canteleu!

Deze ochtend waren de ruiters reeds vroeg uit de veren in het Franse Canteleu. In de 1.40m CSI4* ochtendrubriek sprongen Marine Scauflaire en José Thiry op het podium. Proefwinst bleef in eigen land dankzij Hubert Pignolet en Divine D'Elle (Quick Star).

Het Franse duo was ruim drie seconden sneller dan Scauflaire met onder het zadel de achtjarige Zangersheide-ruin, Snapchat van de Broekkant Z (Hunter's Scendix). José Thiry vervolledigde het Belgische feest met een derde plaats. Thiry plaatste zich in het zadel van J-Fairway du Breux (L'Arc de Triomphe).

In de top tien plaatsten ook Axel Vandoorne en Nathan Budd zich. Vandoorne sprong met Sensei Z (Hunter's Scendro) foutloos naar de zevende plaats. Landgenoot NAthan Budd schreef plek tien op naam met Casalento PS (Casallco).

José Thiry scoort in Youngster Tour

Ook in de internationale rubriek voor zesjarigen scoorde José Thiry een prijs. Samen met Ali Blue v/d Sneppe Z (Alicante) sprong de Belg als traagst foutloze naar de vijfde plaats. Proefwinst was er voor Jules Orsolini en de zoon van Uriko, UA Pou Island.

Uitslag 1.40m

Uitslag 6YO