Manon Claeys rijdt naar podiumklassering in Freestyle van Kronenberg

Manon Claeys rijdt naar podiumklassering in Freestyle van Kronenberg

In De Peelbergen werd een concours voor para-ruiters vandaag afgesloten met de verschillende Freestyles. In Graad V ging de overwinning naar Frank Hosmar. Hij stak er met Alphaville NOP (v. Sandreo) met kop en schouders bovenuit: ze scoorden maar liefst 82;000%. 

Regine Mispelkamp en Higlander Delight's (v. Florencia 2) eindigden op de tweede plaats. Hun Freestyle werd door de jury met een totaal van 78,575% beloond. Britney de Jong en Caramba (v. Tuschinski) vervolledigden de top drie met een totaalscore van 76,334%.

In Graad III moesten de Nederlanders de overwinning aan Tobias Thorning Jorgensen laten; Hij werd door de jury unaniem als winnaar aangeduid. Hij scoorde met Jolene Hill (v. Blue Hors Schurfro Hit) een totaal van 82,456%. Rixt van der Horst en Findsley NOP (v. Bellissimo) volgden op de tweede plaats. Zij kregen een score van 79,312%. Maud de Reu en Webron NOP (v. Sir Sinclair) vervolledigden de top drie.

In Graad II reed Heidemarie Dresing naar de overwinning. Zij rekende op La Boum 20 (v. Londontime) om naar een totaal van 77,078% te rijden. Kathrine Kristensen en Welldone Dallas (v. Weltmeyer) eindigden op de tweede plaats. Hun Freestyle werd door de jury met een totaal van 76,645% beloond. Nicole den Bulk en Wallace NOP (v. Future) vervolledigden de top drie. Loes Cevaal eindigde in deze rubriek op de vierde plaats. Zij kreeg met Happy Hero II (v. Hohenstein) 72,989% achter naar naam. 

In Graad IV tot slot, ging de overwinning ook naar een Nederlandse combinatie. Sanne Voets reed Demantur Rs2 NOP (v. Vivaldi) naar een totaalscore van 79,959%. Demi Uijtewaal en Winando (v. Jetset-D) volgden op de tweede plaats. Hun Freestyle werd door de jury met een totaal van 77,725% beloond. Manon Claeys en San Dior 2 (v. Stedinger) vervolledigden het podium met een totaalscore van 77,625%.

Klik hier voor alle resultaten