Macedoine, Patricia en Jérôme Guery en Daigneux-Lange rijgen de prijzen aan elkaar in MET

Macedoine, Patricia en Jérôme Guery en Daigneux-Lange rijgen de prijzen aan elkaar in MET

De proeven van de Mediterranean Equestrian Tour vandaag hebben al prachtige resultaten opgeleverd voor onze Belgen. De mooiste prestatie tot nu toe was de derde plaats van Julien Macedoine in de Gold 1,40m.

QUICK RESULT Gold 1,40m

1. Julien Epaillard - Quincy Lady
2. Kayleigh Watts - Ninkie de Vy Z
3. Julien Macedoine - Delta Fee des Hazalles


Epaillard won met de negenjarige Quincy Lady (Quintender) in 37,62 seconden en was zo drie seconden sneller dan de Britse Watts met Ninkie de Vy Z (Nonstop). Julien Macedoine en Delta Fee des Hazalles (Exploit de Roulard) finishte als derde in 41,3 seconden. Steven Franks en David Will (met Zangersheideruin Darius de Kezeg Z v. Darco) werkten de top vijf af.

7 yo

Hier grepen Patricia en Jérôme Guery verschillende prijzen. Patricia werd met Margriet de Mariposa (Nabab de Reve) vierde, met Cambridge de Hus (Conrad de Hus) finishte ze ook als vierde. Jérôme pakte de zesde plaats met Galiano des Fourches (Ugano Sitte). Maelle Martin won voor Frankrijk met Comely de l'Hallali (Utrillo vd Heffinck).

Gold 1,30m

Fabienne Daigneux-Lange scoorde hier een vijfde plaats met Fringant du Calvaire (Qody de St-Aubert). Het duo bleef foutloos in 68,3 seconden. Niall Talbot won voor Ierland met Kobold v. Schloesslihof CH (Karondo v. Schloesslihof) in 64,78 seconden. Geoffroy Breant, Steven Franks en Nicolas Pedersen vulden de top vijf aan. 

6 yo

Julien Macedoine kaapte in deze proef nog een achtste plaats weg met het jonge talent Cassarino Z (Cassaro Z). Axel van Colen won met Dotcom d'Authuit (Diamant de Semilly) voor Frankrijk. Curios VDCQ Z (Centurio) werd tweede. 

Klik hier voor alle resultaten.