Maartje Verberckmoes glundert in 1.40m openingsrubriek Eindhoven!

Maartje Verberckmoes glundert in 1.40m openingsrubriek Eindhoven!

De toon is gezet in Eindhoven! Deze ochtend kwamen exact 100 combinaties aan de start van de 1.40m CSI3* openingsrubriek van Eindhoven. Voor België sprongen Maartje Verberckmoes en Jos Verlooy meteen in de prijzen!

Raijmakers Jr. sprong met zijn 12-jarige dochter van Ogano Sitte, Van Schijndel's Olaya Z  naar de winst op minder dan één seconde verschil met Natalie Dean. De Amerikaanse volgde met Nespresso van 't Laekhof (Cicero Z van Paemel) voor Francois Xavier Boudant en de 10-jarige SF-hengst, Egoki (Catoki).

Voor eigen publiek volgde Hendrik-Jan Schuttert met onder het zadel de 8-jarige KWPN-ruin, Lucifer (Akarad Hero Z). Mathijs van Asten volgde op een gedeelde plaats met de Belgische amazone, Maartje Verberckmoes.

Van Asten plaatste zich foutloos in het zadel van Vedet DK Z (Vagabond de la Pomme). Het duo noteerde dezelfde chrono als Verberckmoes en Guidam's Willow The Second (Willow).

Voormalig Belgisch kampioen, Jos Verlooy  volgde in de prijzen. Verlooy loodste Panache v/d Wateringhoeve (Cicero Z van Paemel) foutloos naar de negende plek.

Uitslag