Louise Joassin en Kobe Hendrikx veroveren Bekers van België YR en Juniors

Louise Joassin en Kobe Hendrikx veroveren Bekers van België YR en Juniors

In de finales van Beker van België zijn ook de bekers voor Young Riders en Juniors verdeeld. De winnaars zijn Louise Joassin en Kobe Hendrix. 

BvB Young Riders

Kobe Hendrix en Litho vh Panishof grepen de beker bij de Young Riders. In 78,78 seconden met drie punten voor tijd deed hij het beter dan Mathieu-Maxim Goossens en Klunten B. Elke Appeltans en Diva Z grepen de derde plaats. 

BK Juniors

Louise Joassin kaapte de beker bij de Junioren weg met Hermanie. Het duo bleef foutloos in 52,92 seconden, drie seconden meer op de teller leverden Constance Adam en Decibelle du Seigneur de tweede plaats op. Elise Van Den Branden kon derde worden met Luna van 't Ruytershof Z. Lore Decock en Senne Leys maakten de top vijf compleet. 

1,30m Silver League

Cedric Desimpel kon deze rubriek winnen met Mr Pialot Z. Michaël Vreys greep plaats 2 en 3. Met Heart Beat vd Bisschop werd hij tweede, Noblesse sprong onder hem naar de derde plaats. Mathieu-Maxim Goossens en GhostBuster finishten als vierde, Frederic Marien werd vijfde. 

1,15m Silver League

Anke De Breucker en Justice van 't Verloren Kost wonnen deze proef terwijl Vic De Plecker en Paris Vandousselaere het podium compleet maakten. 

Klik hier voor alle resultaten.