Lore Decock snelt naar winst in de GP van New Flandria Ranch

Lore Decock snelt naar winst in de GP van New Flandria Ranch

Afgelopen weekend ontving de New Flandria Ranch in Torhout twee dagen lang ruiters voor het wintercriterium. De Grote Prijs, die over een hoogte van 1.30m werd gesprongen, werd gewonnen door Lore Decock. 

Decock wist met Heschung de snelste tijd neer te zetten in de barrage. Met 32,63 seconden waren ze iets meer dan een halve seconde sneller dan Thibo Deketelaere en Narco, die op een eervolle tweede plaats eindigden. Het brons was voor Patrick Verlet met Ultra en een barragetijd van 34,19 seconden. 

Axelle Vernhes Cappele en Lawita 3 namen plaats vier voor hun rekening en waren daarmee Thomas Thometschek en Nothing Hill te snel af. 

In de 1.20m rubriek was het Niki Geenens die met Gazelle van de Vaelenberg de ereronde mocht leiden. Op het podium werd ze vergezeld door Valerie Gillis met Upper op twee en Thibo Deketelaere met Ines op drie. 

Op zondag werden de ponyrubrieken gereden. In het 1.15m hoofdnummer werd de proef op naam geschreven door Luca Deneulin met Waddenhoek's Sanne. Het zilver en het brons waren respectievelijk voor Merel Wittebolle met Ranger en Renée Goethals met Petit Flor van het Wilderhof. 

Klik hier voor alle resultaten.