Lier: Ugo Berrittella onklopbaar in ochtendrubriek

Lier: Ugo Berrittella onklopbaar in ochtendrubriek

Vandaag ging de tweede week van de XMAS Tour CSI2*1*YH in het Azelhof in Lier van start. De rubriek voor de vijfjarige paarden gaf deze ochtend het startschot van een nieuwe week vol internationale topsport. Ugo Berrittella vloog er meteen in en nam de winst mee naar huis. De rest van het podium kleurde ook Belgisch. 

Berrittella kon rekenen op Devino Van'T Langeveld Z (v. Dayton Sitte) om in 30,51 seconden een foutloze omloop te noteren in de tweede fase en dus het goud mee te pakken. Isidoor Van Rompaey en Lexus Odth Z (v. Glock's London) namen de tweede plaats voor hun rekening. Het duo reed over de finish in 30,88 seconden. Koen Gelaude kon met Kalliope (v. Emerald van 't Ruytershof) het podium vervolledigen. Zij noteerden de derde beste tijd van 31,33 seconden. 

Sophie Michiel (Green Card Boy) en Cedric Vanleerberghe (Qualite van de Rozenakker) zorgden voor een vierde en vijfde plaats. 

Andere Belgische klasseringen waren er voor Simin Vlaminck (Quikly), Jan Vermeiren (QMusic-K Van 't Kattenheye), Maria Magdalena Celotto (Carisma De Laet) en Emma Rooms (Invidia ter Wilgen Z). 

Klik hier voor de resultaten.