Leonie Peeters scoort in 1.45m hoofdrubriek Peelbergen!

Leonie Peeters scoort in 1.45m hoofdrubriek Peelbergen!

Op het internationaal concours bij de Peelbergen Equestrian Center heeft Leonie Peeters zich laten opvallen. In de 1.45m Longines Ranking rubriek sprong Greta Reinacher met Cubi Cubells (Comme Il Faut) naar de winst.

Reinacher en de 9-jarige Hannoveraanse merrie, Cubi Cubells (Comme Il Faut) sprongen in de 1.45m Grand Prix-kwalifciatie met een nipte voorsprong naar de eindzege. Het duo berwees daarbij Marlon Modolo Zanotelli met GB Diamantina (Diamant de Semilly) naar de tweede plaats. De derde trede van het podium kwam op naam van Zascha Nygaard Lill en Stanley (Stakkato).

Net buiten de top drie volgde Thiago Ribas Da Costa met Catharina W & W Z (Centurio 22) voor Leonie Peeters en haar 12-jarige sBs-merrie, Godlike van de Kapel (Balthazar Vp Wisbecq). Net binnen de top tien plaatste ook Gilles Borgonjon zich in de prijzen met Just Him.

Moo Tamisaft schittert in Youngster Tour

In de internationale rubriek voor  vijf-en zesjarigen domineerde Gabriel Coumans de ranking. Coumans sprong voor eigen publiek met Namose VLS (Carrera VDL) naar de winst. In het zadel van Newyork VLS (Apple Juice) volgde de Nederlandse zichzelf op. Ze verwees daarbij België's Moo Tamisaft met Silhouet van de Rozenberg (Diamant de Semilly) naar de derde plaats.

De Belg plaatste zich ook met Uppercut M Z (Ultimo Van ter Moude) in de prijzen op de zevende plaats.