Laurent Mahieu wint Grand Prix Flandria Ranch

In Torhout werd afgelopen weekend een concours voor professionele ruiters georganiseerd. Het hoogtepunt was de Grand Prix die over een hoogte van 1m30 gesprongen werd. Laurent Mahieu reed naar de overwinning. Hij rekend eop Nascar van't Siamshof om in 37,82 seconden een foutloze ronde te sprongen.

Hendrik Denutte bezette de rest van het podium. Hij reed G Star naar de tweede plaats door in 38,02 seconden een foutloze ronde te springen. Met Gucci reed hij naar de derde plaats. Het duo klokte af in 39,32 seconden maar tikte hierbij één balk uit de lepels.

Louise Morley (Langeleden) en Jolien Demeyer (Nesquik van't Landouwehof) vervolledigden de top vijf.

1m20

In het 1m20 ging de winst naar Sander Logghe. Hij rekende op Daliena B om in 34,59 seconden een foutloze ronde te springen. Pieter de Brabandere en Mayday vh Reigershof eindigden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en klokten af in 34,82 seconden. Quinten Bradt en Lolita vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 35,00 seconden.

Gilles Nuytens (Copiato Z) en Hendrik Denutte (Nevada Quality) volgden op plaatsen vier en vijf.

1m10

Isabel Debeuf schreef op haar beurt het 1m10 op haar naam. Ze reed Ines foutloos naar de finish in 33,24 seconden. Megan Bouckaert en Carrera Dh Z eindigden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en klokten af in 34,54 seconden. Debeuf eindigde naast de eerste ook op de derde plaats. Dit keer reed ze Narco foutloos naar de finish in 34,98 seconden.

Jolien Demeyer (Grande) en Thibault Vermeulen (ABNT Parfaite) vervolledigden de top vijf.