Laurens Houben springt opnieuw in de kijker op Duitse bodem

Laurens Houben springt opnieuw in de kijker op Duitse bodem

Voor ons is het nog even afwachten maar in Duitsland wordt er ondertussen al druk weer gesprongen. Onze landgenoot Laurens Houben deed het de afgelopen weken al erg goed op de terreinen van zijn werkgever maar ook gisteren slaagde hij erin om enkele mooie klasseringen in de wacht te slepen.

In de KI.L rubriek reed hij de 5-jarige Pocahontas 96 (v. Perigueux) naar de derde plaats met een totaal van 8,30 punten. De eerste plaats ging in deze rubriek naar Pia-Marie Schröder en Kalou 4 (f. Grand Slam VDL). Zij sprongen een foutloze omloop die met een totaal van 8,50 punten beloond werd. Angelique Rüsen en Count on Me Z (f. Comilfo Plus Z) eindigde op de tweede plaats. 

In de KI.M* rubriek moest Houben enkel Johannes Ehning voor zich laten. Ehning sprong naar een totaal van 8,70 punten met Conny 409 (v. Conthargos) onder het zadel. Houben rekende op Luke Mockridge (v. Lord Pizzaro) om naar een totaal van 8,50 punten te rijden. Hendrik Dowe en de 6-jarige hengst Cup Cake R (f. Cup Cooper) namen de derde plaats voor hun rekening.

Foto: Facebook