Lars Verschueren en Estelle Gerard leveren knappe prestatie tijdens CSIO Children

Lars Verschueren en Estelle Gerard leveren knappe prestatie tijdens CSIO Children

Tijdens de Zurich Youth Masters werd de Belgische eer goed verdedigd. Tijdens de Grand Prix op zondag eindigden maar liefst twee Belgische combinaties in de top 5. 

Het beste resultaat werd er neergezet door Lars Verschueren. Hij reed in de barrage over 1.30m hoge hindernissen naar het zilver en deed dat in het zadel van Sublime Van De Lindehoeve Z (v. Skill Z). Belgische amazone Estelle Gerard zorgde voor een tweede knappe prestatie. Samen met Dior van Berkenbroek (v. Diamant de Semilly) behaalde ze een vijfde plaats in een deelnemersveld van 37 combinaties. 

De winst was voor de Franse Melina Bouillot en Canabis d'Albain (v. Baloubet du Rouet). De thuisruiter uit Zwitserland, Malin Cavegn, sprong met James (v. Ustinov) naar een derde plaats. 

Voor onze landgenote Gerard kwam de Duitse Cecilia Huttropp-Hage met onder het zadel Due-Diligence (v. Diamant de Semilly) op vier. 

Ook Clémentine Lux en Corentin Adnet kwamen voor ons land aan de start. Zij konden eindigen met een respectievelijke 30e en 31e notering. 

Alle resultaten