Lars Demeersman wint Silver League Grand Prix van Lier

Lars Demeersman wint Silver League Grand Prix van Lier

In Lier werd zonet de Grand Prix van de Silver League gesprongen. De overwinning ging naar Lars Demeersman. Hij reed Lambick van de Vlindervallei (v. Elvis Ter Putte) foutloos rond in 36,58 seconden. 

Brent Gaublomme en Arthuro de Sarlar Z (v. Bremeersen Adorado) eindigden op de tweede plaats. Zij konden een foutloze ronde springen in 36,68 seconden. Bernardo Alves en Mosito van het Hellehof (v. Elvis Ter Putte) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 37,08 seconden.

Ian O Grady (Donjon d'Asschaut) en Paige Jacobs (Chic D Emma Z) eindigden op de vierde en de vijfde plaats.

Klik hier voor resultaten

Melissa Zerbini sprong naar de overwinning in het 1m30. Zij reed Coctail (v. Cardenio) foutloos rond in 28,88 seconden. Tibo Hendrickx en Armani des Maraichers (v. Kashmir van Schuttershof) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij konden een foutloze ronde springen in 29,90 seconden. Julie De Pelsmaeker en Contendra (v. Contender) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 30,23 seconden. 

Neal Vanderwegen (Maserati JH Z) en Philip Gysbrechts (Qute of Greenhill Z) vervolledigden de top vijf.

In het 1m20 reed Laurent Nuyens naar de winst. Hij rekende op Just Daddy P (v. Nagano) om in 26,58 seconden een foutloze ronde te springen. Emy De Braekeleer en Upsala de la Gadaille (v. Arpad des Six Censen) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij sprongen een nulronde in 27,98 seconden. Laurent Nuyens (Olivia VLS) en Frederic Marien (Gaminka MB) eindigden op plaatsen drie en vier. Voor Ines Aoufi en Cash Back Z (v. Clinton) was er een vijfde plaats.