Kyle Cuypers gaat winnen in St-Katelijne-Waver

Kyle Cuypers gaat winnen in St-Katelijne-Waver

Bij de familie Spits wordt er dit weekend op Gold niveau gesprongen maar dit weekend stond volledig in teken van de jeugd met een Gouden Laars wedstrijd. In het 1m30 op zondag reed Kyle Cuypers naar de overwinning. Hij kon in het zadel van Nagante (v. I'm Special de Muze, f. Cuypers) een foutloze ronde springen in 64,37 seconden. 

Mathieu Bourdeaud'Hui en N-Joy van het Hellewater (v. Elvis ter Putte, f. Lambrecht) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij konden een foutloze ronde springen in 64,61 seconden. Lauren d'Hondt en Narcis Vhl (v. Elvis ter Putte, f. Bentley vd Heffinck) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 66,84 seconden. 

Birthe Goossens (Nando vd Bisschop) en Daan Lemmens (Genova van het Prinsenbos) eindigden op plaatsen vier en vijf.

1m20

In het 1m20 reed Rania Dindane naar de overwinning. Zij rekende op Move it van de Eekhoek (v. I'm Special de Muze), f. Moens) om in 28,91 seconden een foutloze ronde te springen. Carlotta Stegen en Carcica (v. Carthino Z) volgden op de tweede plaats. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam in 29,05 seconden. Kyle Cuypers en Mystic Lady van't Buxushof (v. Toulon, f. Cuypers) maakten de top drie compleet. 

Emilia Hendrickx (Whisper van't Erstenhof Z) en Kyle Cuypers (Nagante) vervolledigden de top vijf.

In het 1m10 bestond de top drie uit Juliette de Wilde (Abercrombie), Rania Dindane (Move It van de Eekhoek) en Maurice de Jonghe (Kauber vd Lindehoeve Z).

Klik hier voor de resultaten