Koen Vereecke schittert op één in Bonheiden

Koen Vereecke schittert op één in Bonheiden

Koen Vereecke is de man in vorm deze ochtend in Bonheiden. In de 1.40m CSI3* rubriek hield Vereecke de concurrentie achter zich met Diadarco van Evendael Z. Eerder sprong hij als beste Belg al in de prijzen in de 1.35m ochtendproef.

Als enige hield Vereecke de chrono onder de 22 seconden met zijn 10-jarige Diamant de Semilly-zoon, Diadarco van Evendael Z. In de 1.40m ochtendrubriek won Vereecke zo van Gilles Thomas met Caretina (Caretino 2) onder het zadel.

Het podium in deze rubriek werd afgewerkt door de Britse amazone Laura Renwick  met onder het zadel Top Dollar VI (Dollar du Murier). Eerder werd al bekend dat Joe Clee voortaan Scott Brash' voormalige Hello Guv'nor start. Het paar sprong in deze proef foutloos naar de zevende stek. Ook Annelies Vorsselmans haalde de top tien. Met onder het zadel  Madison (Indoctro) sprong Vorsselmans foutloos naar de negende plek.

In de 1.35m ochtenproef schreef Laura Renwick de winst op haar naam. Samen met Maverick (Diamant de Semilly) bleef Renwick Alexis Borrin met de SF-merrie, Utopia Montgothier (Diamant de Semilly) voor. Koen Vereecke sprong als beste Belg naar de vijfde plek met Copiapo Z (Calvaro Z).

Alle resultaten