Koen Vereecke in uitstekende vorm in Hagen

Koen Vereecke in uitstekende vorm in Hagen

Naast het EK Dressuur is er ook internationale springsport te zien in Hagen. Koen Vereecke en Dominique Hendrickx houden daar de Belgische eer hoog. 

Vereecke schreef zo het 1.35m op zijn naam met de 7-jarige Bonfois van't Hof V Eversen Z (Bisquet Balou C). Hun tijd van 64,56 seconden bleek onklopbaar. Michael Jung deed er net geen drie seconden langer over dan Vereecke en eindigde zo tweede met Jimmy (Twister de la Pomme). Ook het brons was voor een Duitser dankzij Mario Stevens en Carrie. Zij bleven foutloos in 69,61 seconden. 

De top vijf werd vervolledigd door Alexa Stais met Glam of India (Gem of India) op vier en Maximilian Lill met Deep Black (Diarado) op vijf. 

Verder werd Dominique Hendrickx achtste met Etundel de Marocy (Diamant de Semilly). 

In de 1.40m rubriek eindigde Vereecke derde met Lector vd Bisschop (Bamako de Muze) in een tijd van 60,65 seconden. De rest van de top vijf werd volledig gedomineerd door de Duitsers. Mario Stevens won met Botakara Old (Balou du Rouet) en een tijd van 59,56 seconden de proef, voor Jörne Sprehe en Solero (Stakkato Gold). 

Op vier en vijf staan Frederik Troschke met Miss Plot vd Knuffel (Plot Blue) en Michael Jung met Edo Sandra (Eldorado vd Zeshoek). 

Klik hier voor de resultaten.