Koen Vereecke houdt Belgische eer hoog in Youngster rubriek Azelhof

Koen Vereecke houdt Belgische eer hoog in Youngster rubriek Azelhof

In het Azelhof werden zonet de laatste rubrieken van de dag gesprongen. Het ging om een rubriek voorbehouden voor 5- en 6-jarige paarden. 

6-jarigen

Bij de 6-jarige paarden domineerde Harm Ladhe. Met Just A Dream (v. VDL Zirocco Blue) onder het zadel, sprong hij een foutloze ronde in 31,21 seconden. Hiermee bleef hij Marcus Ehning voor die met Cia 5 (v. Cornado NRW) op de tweede plaats eindigde. Ook zij konden de nul behouden en finishten in 32,42 seconden. Marlon Modolo Zanotelli en Jersey (v. Brainpower) namen de derde plaats voor hun rekening. Zij lieten alle balken in de lepels en finishten in 33,39 seconden. 

Suzanne Tepper (Pmf 2Join Jubilee) en Koen Vereecke (Bonfois Van't Hof V Eversem Z) vervolledigden de top vijf op respectievelijk de vierde en de vijfde plaats.

5-jarigen

Bij de 5-jarige paarden was Inge Carton de beste Belgische op de zesde plaats. Zij liet alle balken in de lepels met I'm a Winner Z (v. I'm Special de Muze) maar kreeg één puntje voor tijd in het basisparcours. 

De winst ging hier naar Denis Lynch. Hij reed Cool Boyo (v. Colman) foutloos door de barrage in 36,28 seconden. Tobias Meyer en Pretty Woman vd Distelhoeve (v. Nonstop) eindigden op de tweede plaats. Ook zij konden de nul behouden en finishten in 37,17 seconden. Anthony Condon en Family Affaire (v. Contendro I) vervolledigden de top drie.

Klik hier voor de resultaten