Koen Vereecke en Tristan Guisson schitteren in Mannheim

Koen Vereecke en Tristan Guisson schitteren in Mannheim

In Mannheim wordt er ook vandaag internationaal gereden. Deze ochtend kwamen de ruiters aan de start in een 'Speed and Handiness' op een hoogte van 1.45m. Na afloop plaatste Barbara Schnieper zich met de 12-jarige Judy KM.

De Zwitserse won met net geen seconde voorsprong op de Duitse springruiter, David Will met de negenjarige Zaccorado Blue. Het podium  werd afgewerkt door Jörg Oppermann met onder het zadel Quin-Ba-Lou.

Net buiten het podium sprong voormalig Belgisch kampioen, Koen Vereecke naar de vijfde plaats. Vereecke plaatste zich foutloos met de 10-jarige Call Me de Muze Z (Clarissimo Z). De dochter van Clarissimo Z werd eerder nog uitgebracht door Andres Vereecke en Karline de Brabander.  Op de zesde plaats volgde Tristan Guisson met zijn eigen gefokte Explosion v. Legita Hof Z. De ruin werd opgeleid door Johan Bergs.

Koen Vereecke scoort ook in Youngsters qualifier.

De rubriek voor zeven-en achtjarige springpaarden stond 1.40-1.45m hoog. Koen Vereecke loodste de achtjarige Bisquet Balou C-zoon, Bonfois van 't Hof v Eversen Z foutloos naar de vierde plek. Proefwinst kwam op naam van Marc Bettinger met de achtjarige KWPN'er, Jackson F.

Uitslag
Uitslag Young Horses