Koen Vereecke en Caro Baerts zijn Belgische sterkhouders in Opglabbeek

Koen Vereecke en Caro Baerts zijn Belgische sterkhouders in Opglabbeek

In Opglabbeek hebben de internationale ruiters deze ochtend topsport verzekerd. In de internationale CSI3* 1.35m ochtendrubriek wist Elena Hietanen met Chacana L de concurrentie achter zich te houden. In de 1.30m rubriek won Rakan Al Hasawi met Denver.

De Finse Elena Hietanen nam ongeveer een seconde voorsprong op de concurrentie met Chacana L (Chacco-Blue). In deze 1.35m rubriek volgde Paul Kennedy met de 13-jarige SF-merrie, Star La Tuiliere (Dollar Dela Pierre) op de tweede plaats voor Francesco Turturiello met Calito de Thieusies (Diabeau).

Net buiten het podium sprong Koen Vereecke met Cederick Deknudt's Donna Vd Windeweg Z (Diamant de Semilly) naar de vierde plek voor Jens Thys met de 8-jarige Z-merrie, Cadeau Z (Cador).

De 1.30m rubriek kwam op naam van Rakan Al Hasawi met de 11-jarige Cantos-merrie, Denver. Net buiten het podium sprong Caro Baerts met Mielano Van Meyershof Z (Mylord Carthago) naar de vierde plek. Ook Leonie Peeters stelde zich op voor de uitreiking met haar eigen 17-jarige Catho (Millar).

Alle resultaten