Kasper de Boeck in vorm in Valencia

Kasper de Boeck in vorm in Valencia

Na goede rubrieken gisteren en deze voormiddag, blijven de Belgische jumpingruiters in Valencia hoge toppen scheren. Kasper de Boeck stond zowel in de CSI1* over 1.20 op het podium als in de CSI1* over 1.10. 

In de 1.20 werd hij derde met Gerenia, in de 1.10 ook, deze keer met Ildivo.

QUICK RESULT CSI1* 1.20

1. Marie Hecart - Bugatti de Carva

2. Beatriz Tamarit Sanches - Vertu d'Ellipse

3. Kasper De Boeck - Gerenia - Cantos

Marie Hecart sprong naar de overwinning met haar Bugatti de Carva (v. Calvaro). Ze bleef daarmee voor Beatriz Tamarit Sanches en Vertu d'Ellipse (v. Dollar Dela Pierre) en Kasper de Boeck met Gerenia (v. Cantos). 

Ook Elisa Strubbe viel in de prijzen, zij werd twaalfde met Arna 't Kruisveld. 

Resultaten


In de CSI1* over 1.10 kon enkel Sophie Stockdale de Belgen van de overwinning houden in 61.71. Ze deed dit met Hella (v. Winningmood van de Arenberg). Melissa Laenen en Jaegermeister K (v. Boris van het Kluizenbos) werden nipt tweede met 62.09. In de spannende strijd om de tweede plaats moest Kasper de Boeck uiteindelijk het onderspit delven, hetzij héél nipt. Met Ildivo finishte hij in 62.10, wat voor een derde plaats zorgt. 

Ook Liesje Vanderwegen sprong met New-Light van het Rezenhof (v. Cooper van de Heffinck) een foutloze ronde en werd zo vijfde. 

Resultaten


In de CSI2* over 1.45 die telt voor de Longines Ranking ging de overwinning naar de Franse Marie Hecart. Zij hield met Boheme de la Roque (v. Kannan) twee keer de nul. De Spaanse Ismael Garcia Roque en Airline R (v. Avec Coeur) volgen in de ranking. Will Edwards sluit voor het Verenigd Koninkrijk de top drie af met Shw Candies B (v. Chacco Blue). 

Elisa Strubbe had met Scato van de Molenbrug Z (v. Scendix) in de eerste fase een strafpunt voor tijdsoverschrijding maar viel nog in de prijzen met een tiende plaats. 

Resultaten