Karline De Brabander en Bart Clarys zij aan zij op podium van CSI3* GP Sentower Park

Karline De Brabander en Fantomas De Muze (Sandro Boy) hebben net een schitterende tweede plaats gegrepen in de CSI3* Grand Prix 1,55m van het Sentower Park. Bart Clarys volgde als derde met Joie de Toulon.

QUICK RESULT

1. Stephanie Holmén - Flip's Little Sparrow
2. Karline De Brabander - Fantomas de Muze
3. Bart Clarys - Joie de Toulon

De Zweedse Holmén klopte iedereen met Flip's Little Sparrow (Cardento). In 36,95 seconden won het duo deze proef, De Brabander en de veertienjarige Fantomas de Muze (Sandro Boy) wisten in 38,48 seconden tweede te worden. Bart Clarys en Joie de Toulon, een tienjarige dochter van Toulon, werden derde in 39,08 seconden.

De vierde plaats ging naar Spanje met Sergio Alvarez Moya en Jet Run. Deze nakomeling van Chacco-Blue finishte als vierde, Aniek Poels greep met Athene (Berlin) de vijfde plaats voor Nederland. Koen Vereecke werd tiende met Zuckersüss d'Argilla (Casall).

CSIYH 1,15m

Deze proef werd gewonnen door Nederlander Piet Raijmakers Jr met I'm Specialized Z (I'm Special de Muze). Al Nuami en Joep vd Elsakker (Zapatero) werden tweede voor de Verenigde Arabische Emiraten, Thomas Whitaker en Clever Boy Jun (Cordess) grepen de derde plaats. Yves Awouters en Neroli van 't Klavertje Vier (Diamant de Semilly) kregen de zevende plaats, Thomas van Minnebruggen en Nashville (Diamant de Semily) werden negende.

CSI* 1,20m

Maud Pietroniro en Filou de Haistreux (Quick de Ste Hermelle) wonnen voor ons land in deze proef, Christophe Boden en HHS Foracruise (Heritage Fortunus) werden tweede. Waël Ezzedine en Elton (Dark de la Hart) finishten als derde, Niels Kersten en Saga Kwarnmark maakten de top vijf compleet. Ook Vincent de Reys, Sofia Francois en Valentino Devloo raakten in de top tien.