Jules Van Hoydonck gaat winnen in Kronenberg!

Jules Van Hoydonck gaat winnen in Kronenberg!

In de 1.35m CSI2* rubriek van Kronenberg heeft Jules van Hoydonck de eindzege op naam geschreven. Met ruim 100 starters werd het klassement opgesplitst. De Belg loodste zijn 11-jarige Zangersheide-merrie, Elize Z (Elvis er Putte, fokker: Kris Van Kerckhove) naar de winst met een nipte voorsprong. 

Van Hoydonck en de 11-jarige dochter van Elvis ter Putte verwezen zo Kai Ruggaber met KWPN-merrie, Katja (Etoulon VDL) naar de tweede plek. De derde trede van het podium kwam op naam van Gianni Govoni en l'Alize Z (l'Arc de Triomphe).

Voor eigen publiek volgde Eric Ten Cate met Lunette van de Marijen Hoeve (Zirocco Blue VDL) foutloos op een vierde plaats voor Hannes Ahlmann en Nerrado (Nekton).

In het tweede klassement snelde Felix Hassmann met Catch Me 67 (Cellestial, fokker: Reinhard Hassmann) naar de winst. België's Vic de Plecker volgde met de 11-jarige Corvette Van' t Koningshof Z (Clarissimo Z, fokker: Jan Jochems) op de tweede plek. De derde ranking kwam op naam van Patrick Stühlmeyer en. havanna PS (Chacoon Blue).

Het paar werd opgevolgd door Johan Bergs die met King London's Diamond  (London) voor bleef op zichzelf met La Luna Especiale (Cape Coral Rbf Z).

Uitslag