Johnny Stevens naar de winst in CSI1* Opglabbeek

Johnny Stevens naar de winst in CSI1* Opglabbeek

In Opglabbeek staat dit weekend een internationaal concours op het programma. Zonet werd een 1m20 rubriek van de CSI1* competitie gesprongen. De winst ging hier naar Johnny Stevens. Hij reed Evico (v. Cicero Z van Paemel) foutloos naar de finish in 25,26 seconden. 

Gonacalo Bourbon eindigde op de tweede plaats. Ook zijn KWPN ruin Fleedwood liet alle balken liggen en finishte in 25,31 seconden. Serena van Werkhoven en Lovely Lady (v. Elvis ter Putte) vervolledigden het podium op de derde plaats. 

Erika Lickhammer-Van Helmond (I.Comme Tessa Vhl) en Ellie Guy (Martells Hocus Pocus II) eindigden respectievelijk op de vierde en vijfde plaats.

5-jarigen

In de rubriek voor 5-jarige paarden ging Lisa Candin met de overwinning aan de haal. Zij reed Khaleesi (v. Bustique) naar de finish in 28,75 seconden. Hiermee was ze overduidelijk de snelste. Gonacalo Bourbon nam ook hier de tweede plaats voor zijn rekening. Hij sprong een foutloze ronde met Reila (v. Regress) en finishte in 39,00 seconden. Enkel de top twee kon de nul behouden. Voor Ralph Slaats was er een derde plaats nadat Kornee (v. Freeman VDL) in de eerste fase een balk uit de lepels tikte. 

Derin Demirsoy (Pride of the Lowlands BH) en Adir Dias De Abreu (Casello) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor alle resultaten