Jessica Geurts besluit de dag met winst in Lier

Jessica Geurts besluit de dag met winst in Lier

In Lier werden zonet de laatste twee rubrieken van de dag gesprongen. In het 1m35 van de CSI2* competitie ging de overwinning naar Jessica Geurts. Zij kon in het zadel van Harkito van den Berg (v. Calvados) een foutloze ronde springen in 61,88 seconden. 

Hiermee was ze sneller dan Michael Hughes die met Jeunesse van't Paradijs (v. Emerald) de tweede plaats voor zijn rekening nam. Deze combinatie kon de nul behouden en finishte in 62,31 seconden. Yves Vilain en For Fun de Hus Z (v. For Hero) eindigden op de derde plaats. Zij sprongen een knappe nulronde in 62,57 seconden. 

Denis Lynch (Iventa d'Or) en Joanne McGlory (Triomphe Kervec) eindigden op plaatsen vier en vijf.

In het 1m30 van de CSI1* competitie ging de overwinning naar Alexis Borrin. Hij kon in het zadel van Utopia Montgothier (v. Diamant de Semilly) een foutloze ronde springen in 57,11 seconden. Shane O'Maera en Haranta (v. VDL Zirocco Blue) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij behielden de nul en klokten af in 57,48 seconden. Voor Car-Belle de Hornois en Idyllis L (v. Andiamo) was er een derde plaats na een foutloze ronde in 57,74 seconden. 

Mauricio Ruiz (Bridge Town) en Kendra Claricia Brinkop (Natan van't Laarhof) eindigden op plaatsen vier en vijf. Jos Verlooy klasserde zich net buiten de top vijf op de zesde plaats. Hij rekende hiervoor op Luciano van het Geinsteinde (v. Quinn vd Heffinck).

Klik hier voor alle resultaten