Jérôme Guery springt zich in de kijker in CSI3* Deauville

Jérôme Guery springt zich in de kijker in CSI3* Deauville

Het 1m45 dat normaal gisteren in Deauville gesprongen had moeten worden, werd zonet verder verreden. Gisteren werd deze rubriek stopgezet omwille van het slechte weer. Toen de rubriek stilgelegd werd, stond Epaillard aan de leiding. Hij was de snelste in deze rubriek die rechtstreeks tegen de klok verreden werd met Quincy Lady (v. Quintender 2) na een foutloze ronde in 59,39 seconden. Hij slaagde er ook vandaag in om die leiderspositie vast te houden. 

De tweede plaats ging naar Guy Williams. Hij reed een foutloze ronde in het zadel van Rouge de Ravel (v. Ultimo van ter Moude) en klokte af in 59,75 seconden. Marlon Modolo Zanotelli en Sweet Tricia (v. Berlin) volgden op de derde plaats. Zij sprongen een foutloze ronde in 59,96 seconden. 

Laura Renwick (Arkuga) en Steve Guerdat (Ulysse des Forets) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats. Ook Jérôme Guery kon zich in de kijker rijden. Hij eindigde met Eras Ste Hermelle (v. Vargas de Ste Hermelle) op de zesde plaats na een foutloze ronde in 61,33 seconden. 

Klik hier voor de resultaten