Jérôme Guery: "Het is geweldig om met mijn familie aan de start te komen in St-Tropez"

Jérôme Guery: "Het is geweldig om met mijn familie aan de start te komen in St-Tropez"

Jérôme Guery is aan een erg sterke week bezig in Saint-Tropez. Hij reed alvast twee overwinningen bij elkaar en hij is nog lang niet klaar. "Mijn voornaamste doel blijft de Grand Prix van zondag", begint hij.

"De Jumping van Hubside is de eerste na de quarantaine periode. Vorige week nam ik al deel aan het CSI5* concours waarin de paarden al geweldige prestaties neerzetten", begint Guery. "Deze week zijn mijn zoon en vrouw ook naar Hubside afgereisd. Mijn eerste overwinning was deze week met Eras St Hermelle en ook gisteren konden we de rubriek op onze naam schrijven. Mijn zoon kon ook al twee proeven winnen. Het was voor ons ook een doel om goed te presteren, we zijn erg blij dat we de kans krijgen om tijdens deze geweldige wedstrijd van start te gaan". 

"Je ziet ook dat het niveau hoger is dan ooit; de beste paarden en de beste ruiters zijn naar Saint-Tropez afgezakt. Iedereen wil hier aanwezig zijn. Daarom wil ik ook de organisator Sadri bedanken om ons de kans te geven om hier te rijden. Deze initiatieven heeft onze sport nodig om terug te kunnen opstarten. Iedereen heeft tijdens de quarantaine hard gewerkt en stond dan ook te popelen om naar St-Tropez af te zakken om daar het resultaat van al dat harde werk te tonen". 

Bron: Persbericht