Jérome Guery en Napoli vh Nederassenthof scoren in 1.50m hoofdrubriek Rouen!

Jérome Guery en Napoli vh Nederassenthof scoren in 1.50m hoofdrubriek Rouen!

Het internationale CSI4* programma werd in Rouen afgewerkt met een 1.50m rubriek. Voor eigen publiek sprong Pénélope Leprevost naar de winst met de 12-jarige Texas (Tornesch 1042). Jérome Guery bleek de Belgische sterkhouder met Napoli vh Nederassenthof.

Twee Belgen lieten zich opvallen in de prijsuitreiking. Guery loodste de 10-jarige zoon van President, Napoli vh Nederassenthof (fokker: Emiel Valvekens) foutloos naar de negende plaats. Anthony Wellens volgde op plek 10 met zijn eigen Domenco (Cornet's Stern, fokker: Paul Schockemöhle).

Proefwinst was er voor Pénélope Leprévost en de 12-jarige Texas (Tornesch 1042). Voor eigen publiek bleef het Franse duo nipt voor op Julien Gonin met de 9-jarige SF-merrie, Estrella de La Batia (Diamant de Semilly, fokker: Sabine Dechamboux). 

Cedric Hurel vervolledigde het Franse feest met onder het zadel de 13-jarige Fantasio Floreval Z (Florian de la Vie). De combinatie verwees Mel Thijssen naar de vierde plaats. Op iets minder dan één seconde verschil volgde Thijssen met Florida Balia Nl (Bustique) voor Kristaps Neretnieks en de negenjarige Quintes (Quinton).

Op de twaalfde plaats strandde ook nog Jules van Hoydonck met de 11-jarige Minte vd Bisschop (Plot Blue) na een foutloze omloop.

Uitslag

F. © Juliette banville photographie