Jeroen De Winter opnieuw naar winst met Gretel S in CSI2* 1.40m van Lier

Jeroen De Winter opnieuw naar winst met Gretel S in CSI2* 1.40m van Lier

Een nieuwe dag, een nieuwe overwinning voor Jeroen De Winter en Gretel S in het het Azelhof in Lier! In deze CSI2* twee fazen special proef kregen de ruiters vanmiddag een parcours over de hoogte van 1.40m voorgeschoteld. Jeroen De Winter hield de Belgische eer weer hoog en mocht de ereronde leiden. 

In het zadel van de BWP merrie Gretel S (v. Corland) reed Jeroen De Winter naar de overwinning in 23,98 seconden. Xavier Hazebroucq zat hem op de hielen maar was net niet snel genoeg. Hazebroucq kon rekenen op Canik Van Bost Z (v. Carrico) om in 25,09 seconden naar een tweede plaats te rijden. Logan Fiechter mocht het podium vervolledigen met Sam VD Tojopehoeve Z met de derde beste tijd van 25,16 seconden. 

Wouter Devos (Kira Van 't Nachtegalenhof) zorgde voor een Belgische vierde plaats. Maartje Verberckmoes (Carerra Z) zette het Belgische feestje verder en verzekerde een vijfde plaats. 

Andere Belgische top tien klasseringen waren er voor wederom Jeroen De Winter (Iron Lady Van 't Meulenhof) maar ook Wim Vinckx (Floor) en Pieter Devos (Carleyle) sprongen in de kijker. 

Klik hier voor de resultaten.