Jeroen De Winter knap tweede in Longines Ranking van Bonheiden

Jeroen De Winter knap tweede in Longines Ranking van Bonheiden

In de 1.45m Longines Ranking rubriek van Bonheiden was er geen houden aan Dayro Arroyave met de 11-jarige Ingmar (C-ingmar). Het volledig podium strandde op minder dan een seconde van elkaar. Voor eigen publiek volgde Jeroen De Winter op het podium.

De Belgische springruiter, Jeroen De Winter volgde op het podium met de 14-jarige BWP-merrie, Iron Lady van 't Meulenhof (Parco). De Winter verwees zo de Britse amazone, Laura Renwick naar de derde plek met onder het zadel de KWPN-ruin, Dublin V (Vigaro).

Net buiten het podium strandde Caroline Devos-Poels met Milona van het Speuenhof (Chopard VDB Z) op de vierde plaats. De top vijf werd afgewerkt door Alexis Goulet met onder het zadel de SF-ruin, Alvin du Reverdy (Cacao Courcelle).

Voor eigen publiek sprongen ook Yves Vanderhasselt, Andres Vereecke en Frédéric Vernaet de top tien binnen. Vanderhasselt loodste zijn Lelielounka Stw (Emerald) foutloos naar de zevende plek. Andres Vereecke volgde met d'Artagan RR (Diamant de Semilly) foutloos op de negende plek voor Frederic Vernaet en de 12-jarige Born To Win Ap Z (Bentley).

Uitslag

F. © ACP Pantel