Jeroen Appelen schittert in 1.50m Grote Prijs van Vilamoura

Jeroen Appelen schittert in 1.50m Grote Prijs van Vilamoura

Niet alleen in Spanje maar ook in Portugal weten de Belgische combinaties zich te laten opvallen. In de 1.50m Grote Prijs van Vilamoura sprong Jeroen Appelen nogmaals in de kijker. De Belg klasseerde zich knap vierde in de Grand Prix. Proefwinst kwam op naam van Piergiorgio Bucci met de 13-jarige Cochello (Casall).

Met vijf duo's kwamen ze aan de start in de barrage. De onklopbare tijd kwam na afloop op naam van Piergiorgio Bucci en de 13-jarige zoon van Casall, Cochello. Als laatste aan de start sprong Victor Bettendorf naar de tweede plaats met de BWP-ruin, Mr. Tac (Non Stop) onder het zadel. De derde plaats kwam op naam van Alvaro Gonzalez De Zarate Fernandez en Najac vh Kluizebos (Cooper van de Heffinck).

Enkel deze drie duo's wisten een foutloze barrage te rijden. Jeroen Appelen strandde net buiten het podium op de vierde plaats met zijn 11-jarige Lunatique de Kwakenbeek (Cicero Z van Paemel).

Net buiten de top vijf plaatste ook Gregory Wathelet zich in de prijzen. Wathelet loodste zijn Cartaro 2 (Carinue) naar de achtste plek.

volledige uitslag