Jeremy Cassera steekt Kyle Cuypers voorbij in Youngster Tour bij Sentower Park

Jeremy Cassera steekt Kyle Cuypers voorbij in Youngster Tour bij Sentower Park

Tot kort voor het einde was het Kyle Cuypers die de uitslag leidde en Cassera naar de tweede plaats had verwezen in de rubriek voor 5- en 6-jarige paarden. Cassera had echter nog een tweede ijzer in het vuur en haalde Cuypers toch nog van de overwinning.

De 6-jarige Samiro is een BWP ruin van Chilli Willi uit de fokkerij van Georges Mewissen. Het duo verbeterde Kyle Cuypers koptijd met ruim een seconde verschil. Cuypers had Domiena van 't Buxushof Z (Dominator 2000 Z) onder het zadel, een eigen fokproduct. Cassera had daarnaast ook nog de beste 5-jarige onder het zadel en greep het brons met Ocurusu (Glasgow vh Merelsnest). 

Julie Strauven stuurde de 5-jarige Nanta Chanti Z, een dochter van Nixon van 't Meulenhof gefokt door Alex Deckers, naar de vijfde plaats. Voor hen op vier kwam de Italiaanse Nicol Vaerini met de KWPN ruin Navantus-C (Comme il Faut). Binnen de top tien klasseerde Gert Bloemen zich op de achtste plaats met Chic Le Freak Z (Casual Chic Z), een 6-jarige merrie uit de stallen van Ulrich Beckers.

Resultaten