Jean-Christophe De Grande wint op Cyclus jonge paarden

Jean-Christophe De Grande wint op Cyclus jonge paarden

Ook op de cyclus voor jonge paarden werd er vandaag een druk programma afgewerkt. De winst bij de 7-jarigen ging naar Equteam-ruiter Jean-Christophe De Grande. Hij reed Naturel van het Reigershof (v. I'm Special de Muze) foutloos naar de overwinning in 41,17 seconden. 

Tom Verduyn en Nueve Epoca de Regor (v. Nabab de Reve) eindigden op de tweede plaats. Zij lieten het hout onaangeroerd en finishten in 42,46 seconden. Steven Van Meersche en Calle Mia (v. Comme il Faut) vervolledigden de top drie op de derde plaats.

Adeline Lefebre (Damzele Ste Hermelle) en Bertrand Genin (Holiday de la Bouverie) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats. 

6-jarigen

Bij de 6-jarigen werd het eerste deel gewonnen door Bertrand Genin. Hij reed Isemene de La Saveniere foutloos doorheen het parcours in 34,78 seconden. Hiermee bleef hij Mohamed Mounir Mehenni voor die met Castelina des Mines Z (v. Copin van den Broy) de tweede plaats voor zijn rekening nam. Tom Verduyn en Obeise Re Regor (v. Quidam de Revel II Z) eindigden op de derde plaats. 

In het tweede deel van de 6-jarigen ging de winst naar Manuel Thiry en Liza. Zij sprongen een foutloze ronde in 31,85 seconden? Bert Panneels (Ogina vd Bisschop) en Marine Schuaflaire (Skylight) vervolledigden de top drie.

Klik hier voor de resultaten