Ines van den Bosch en Stephanie d'Andrimont bevestigen in Knokke

Ines van den Bosch en Stephanie d'Andrimont bevestigen in Knokke

De Hippique.Immo-amazone, Ines van de Bosch blijft schitteren in Knokke. Er stonden enkele 1.30 - 1.35m rubrieken op de pistes in de mondaine badstad. De CSI1*, CSI2* en CSI3* combinaties namen het programma over deze middag. En ambitieuze Stephan Conter zag dat het goed was. In de 1.35m CSI2* hield Ines van den Bosch de winst in eigen land met haar Infinity vd Heffinck. In de CSI1* Grand Prix bevestigde Stephanie d'Andrimont.

In de 1.35m CSI2* rubriek won Ines van den Bosch met de 14-jarige dochter van Contact vd Heffinck, Infinity vd Heffinck. Het paar bleef als enige foutloos onder de 32 seconden. Op minder dan één seconde verschil volgde Josch Löhden met de 11-jarige Van Moor (Van Helsing) op de tweede plaats. De derde plaats bleef in Belgische handen dankzij Mathias Hazebroek en Cointreau Vd Wouwerse Velden Z (Cupido vd Hoefslag Z).

Net buiten het podium loodste Eva Jennen haar 10-jarige Emalie Terma G Z (Emerald) foutloos naar de zesde plaats voor Haras de Laubry-ruiter, Maxime Harmegnies met Lester (Elvis ter Putte). 

Kim Emmen laat opnieuw van zich horen

Eerder won Kim Emmen de CSI3* 1.35m rubriek. Samen met Qi Dao NH (Douglas) klokte de Nederlandse op exact 64,00 seconden af. Ingrid Gjelsten volgde met End Good All Good (Mr Blue) voor Koen Vereecke met onder het zadel de 8-jarige zoon van Bisquet Balou C, Bonfois Van 't Hof V Eversen Z.

Net buiten het podium strandde Bertram Allen met Greta Evita (Uriko) voor Gilles Detry en Double 0 Seven PL (Ugano Sitte).

Stephanie D'Andrimont schittert in de CSI1* Grand Prix

Niet minder dan 16 combinaties namen de start in de barrage van de 1.30m CSI1* Grand Prix. Het was een herkansing van snel, sneller, snelst. Uiteindelijk won Stephanie D'Andrimont voor eigen publiek met de 13-jarige Damaskus van de Kapel (Zento). Op de valreep verbeterde het duo de chrono van Benjamin Plantade met onder het zadel Kelly'Tje F (Diamant de Semilly).

Het podium werd afgewerkt door de Deense Clara Hallundbaek met Quimono de la Roque (Kannan). Net buiten het podium loodste Christophe Boden zijn Omanka-A (Cardento) foutloos naar de vijfde plek. Charlotte Peeters, van de Rostal, strandde op de zesde plaats in het zadel van haar vertrouwde Tekila du Beau Mont (Nectar des Forets*HN).

Thibaut Behaegel wint 1.15

In de 1.15m CSI1* hield Thibaut Behaegel de concurrentie achter zich. Behaegel loodste de 16-jarige zoon van Jokinal de Bornival, Gino van de Vrunte naar de eindzege met minder dan één seconde verschil. Voor eigen publiek volgde Nikita van der Meerschen in het zadel van D Day de Lison Z (Darco). Alexis Sokolov vervolledigde het podium met de 13-jarige Aristo Z-merrie, Scarface. De Belgen volgden met Maxime Harmegnies op de vierde plek. Harmegnies plaatste zich in het zadel van Tiara du Cache Pot Z (Tangelo vd Zutthoeve).


Alle resultaten